Subscribe Now
Trending News

مقالات

سلامتی

7 روشی که روغن نارگیل در آن کاربرد دارد 

7 روشی که روغن نارگیل در آن کاربرد دارد

[ad_1]

روغن نارگیل روغن غنی و چرب است که از گوشت نارگیل به دست می آید. این به تنهایی فروخته می شود یا در محصولات آرایشی و بهداشتی، غذاهای آماده و آب نبات استفاده می شود. استفاده از آن در بسیاری از مکالمات مرتبط با سلامتی برجسته شده است، اما همه مزایای درک شده آن توسط شواهدی تایید نشده است. روغن نارگیل ممکن است برای سلامت پوست، مو، مغز و دهان شما مفید باشد.

این مقاله فواید بالقوه روغن نارگیل برای کل بدن، اصطلاحات مربوط به آن و نحوه پخت و پز با آن را مورد بحث قرار می دهد.

روغن نارگیل برای چیست؟

روغن نارگیل به روش‌های مختلفی استفاده می‌شود، از پخت و پز گرفته تا مراقبت شخصی، اما ممکن است مردم بپرسند که آیا این روغن سالم است یا خیر. در حالی که اطلاعات شخصی بیشماری از فواید آن وجود دارد، روغن نارگیل فاقد شواهد علمی قوی برای حمایت از این ادعاها است.

فقدان تحقیق لزوماً نشان‌دهنده مفید نبودن روغن نارگیل نیست، اما هنگام ارزیابی سودمندی آن، نگاهی به یافته‌های مطالعه مفید است.

بعید است که از سلامت قلب حمایت کند

برخی از مطالعات نشان داده اند که روغن نارگیل ممکن است سطح کلسترول “خوب” لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) را افزایش دهد، در حالی که برخی دیگر نشان می دهد که سطح کلسترول “بد” لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) را افزایش می دهد. بیشتر تحقیقات ارتباط بین مصرف زیاد چربی های اشباع شده و مشکلات قلبی را نشان می دهد.

به همین دلیل است که دستورالعمل‌های غذایی برای آمریکایی‌ها توصیه می‌کند مصرف چربی‌های اشباع‌شده را به 10 درصد از کل کالری روزانه‌تان محدود کنید. از آنجایی که روغن نارگیل چربی اشباع شده است، بهتر است آن را در حد اعتدال مصرف کنید.

ممکن است از حفظ وزن سالم حمایت کند

نوع غالب چربی اشباع شده در روغن نارگیل است تری گلیسیرید با زنجیره متوسط (MCTs). برخی شواهد نشان می دهد که مصرف MCT ها ممکن است به بدن شما کمک کند چربی بیشتری بسوزانید و کالری، اما نتایج هنوز تا حد زیادی بی نتیجه است.

تحقیقات بیشتری، به ویژه در مورد روغن نارگیل، مورد نیاز است، به خصوص به این دلیل که روغن نارگیل بسیار متراکم است و به راحتی می تواند به افزایش وزن ناخواسته کمک کند.

ممکن است انرژی سریع را فراهم کند

با این حال، MCT ها ممکن است به عنوان یک منبع انرژی سریع استفاده شوند. این به این دلیل است که وقتی MCT ها را مصرف می کنید، به طور مشابه کربوهیدرات ها، منبع انرژی ترجیحی بدن ما، متابولیزه می شوند. به جای اینکه ابتدا از طریق خون، ماهیچه ها و بافت هایی مانند تری گلیسیریدهای زنجیره بلند، MCT ها مستقیماً به کبد شما وارد شوند.

خواص ضد میکروبی ارائه می دهد

روغن نارگیل ممکن است خواص ضد میکروبی نیز داشته باشد. تقریباً نیمی از MCT های موجود در روغن نارگیل از اسید چرب به نام اسید لوریک تشکیل شده است.

برخی تحقیقات نشان می دهد که اسید لوریک می تواند در برابر میکروارگانیسم های بالقوه مضر عمل کند. این یکی از دلایلی است که بسیاری از مردم از روغن نارگیل به عنوان بخشی از مو، پوست و مراقبت از دهان خود استفاده می کنند.

خشکی پوست را بهبود می بخشد

روغن نارگیل برای پوست خشک

بسیاری از مردم متوجه می شوند که روغن نارگیل می تواند خشکی پوست و لب ها را بهبود بخشد، و چندین مطالعه نیز موافق هستند. استفاده موضعی از روغن نارگیل می تواند به افزایش رطوبت پوست کمک کند و از پوست شما در برابر عوامل خارجی مانند آلرژن ها، مواد شیمیایی و سایر محرک های محیطی محافظت کند.

بیماری کبد چرب غیر الکلی
بیشتر بخوانید

فقط مقدار کمی روغن نارگیل را از شیشه به دست ها، پاها، پوست یا لب های خود بمالید و اجازه دهید تا خیس بخورد.

تقویت و محافظت از مو

برخی از افراد برای کمک به بهبود پوست سر و خشکی مو و حفظ رطوبت، روغن نارگیل را به موهای خود می‌مالند. برخی تحقیقات نشان داده اند که قرار دادن روغن نارگیل در موهای شما می تواند به تقویت آن، کاهش شکستگی و تغذیه تارهای مو کمک کند. این ممکن است به این دلیل باشد که روغن نارگیل باعث می‌شود تارهای مو انعطاف‌پذیرتر شده و به راحتی شکسته شوند.

از سلامت دهان و دندان پشتیبانی می کند

روغن کشی چند سال پیش رایج شد و از روغن نارگیل برای بهبود بهداشت دهان و دندان استفاده می شود. این اساساً فرآیند استفاده از روغن نارگیل به عنوان دهانشویه است و برخی شواهد از آن حمایت می کنند.

برای تمرین روغن کشی، روغن نارگیل را مانند دهانشویه دور دهان خود بچرخانید و سپس آن را تف کنید. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که می‌تواند باکتری‌های مضر در دهان را کاهش دهد، که محققان دلیل آن را محتوای اسید لوریک آن می‌دانند.

تحقیقات دیگر نشان می دهد که ممکن است به کاهش پلاک و التهاب لثه کمک کند و به جلوگیری از پوسیدگی کمک کند. با این حال، روغن نارگیل نباید جایگزین سایر اقدامات بهداشتی دندان مانند مسواک زدن منظم و نخ دندان کشیدن شود.

مواد مغذی موجود در روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی از تنهاهاست چربی های گیاهی که در دمای اتاق به دلیل محتوای چربی اشباع بالا به شکل جامد در می آید. روغن نارگیل 100% چربی است و عمدتاً از تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط ​​(نوعی چربی) ساخته شده است و حاوی پروتئین یا کربوهیدرات نیست. از آنجایی که چربی درشت مغذی با بیشترین کالری در هر گرم است، روغن نارگیل نیز کالری بسیار بالایی دارد.

مواد مغذی کمی در روغن نارگیل وجود دارد، زیرا اکثر ویتامین‌ها و مواد معدنی که به طور طبیعی در نارگیل وجود دارد در طول فرآوری به روغن منتقل نمی‌شوند.

در زیر ارزش غذایی 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل آورده شده است:

  • کالری: 121
  • پروتئین: 0 گرم
  • چربی کل: 13.5 گرم
  • چربی های اشباع شده: 11.2 گرم
  • چربی اشباع شده: 0.86 گرم
  • چربی غیر اشباع چندگانه: 0.23 گرم
  • کربوهیدرات ها: 0 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • قند: 0 گرم
  • کلسیم: 0.14 میلی گرم
  • کولین: 0.04 میلی گرم
  • ویتامین E: 0.015 میلی گرم
  • ویتامین K: 0.082 میکروگرم

اصطلاحات روغن نارگیل

روغن نارگیل

احتمالاً متوجه شده اید که روغن نارگیل به اشکال مختلف وجود دارد و برخی از محصولات دارای برچسب های مختلفی هستند. در زیر تعاریف اصطلاحاتی که اغلب در محصولات روغن نارگیل مشاهده می کنید، آورده شده است.

تصفیه نشده

روغن نارگیل تصفیه نشده مستقیماً از گوشت نارگیل می آید و کم فرآوری شده و فیلتر نشده است. برای هیدروژنه شدن محصول نهایی، که راهی برای تبدیل اسیدهای چرب غیراشباع به اسیدهای چرب اشباع شده است، تحت هیچ گونه پردازشی قرار نمی گیرد.

ایا اندوسکوپی با بیهوشی خطر دارد ؟
بیشتر بخوانید

روغن نارگیل تصفیه نشده بو و طعم نارگیل تندتری دارد. از آن در دستور العمل هایی استفاده کنید که می خواهید طعم نارگیل قوی داشته باشید. نقطه دود آن 350 درجه فارنهایت است، دمایی که می توان آن را قبل از شروع به دود شدن و تجزیه آن گرم کرد.

تصفیه شده

روغن نارگیل تصفیه شده نیز از گوشت نارگیل به دست می آید، اما برای بهتر کردن آن برای پخت و پز بیشتر پردازش می شود. پس از اینکه روغن نارگیل تصفیه شده از نارگیل فشرده شد، ممکن است چند مرحله دیگر را طی کند.

ابتدا ممکن است با یک ماده صمغ‌گیر ترکیب شود تا لثه‌ها (ناخالصی‌ها) از بین برود. سپس، ممکن است با لیمو یا هیدروکسید سدیم خنثی شود، که وقتی با اسیدهای چرب موجود ترکیب می شود مانند صابون عمل می کند. اسیدهای چرب آزاد در طی این فرآیند حذف می شوند، که به کاهش خطر فاسد شدن روغن نارگیل تصفیه شده کمک می کند.

روغن نارگیل تصفیه شده را نیز می توان با استفاده از فیلتر خاک رس فعال سفید کرد تا آن را سفیدتر و همگن تر کند و سپس برای بی بو و بی طعم شدن آن را بدبو کرد.

پس از تمام این پردازش ها، نارگیل تصفیه شده نقطه دود بالاتری بین 400 تا 450 درجه فارنهایت به دست می آورد. این به آن تطبیق پذیری آشپزی بیشتری نسبت به روغن نارگیل تصفیه نشده می دهد.

روغن نارگیل بکر

“روغن نارگیل بکر” نام دیگر روغن نارگیل تصفیه نشده است. این برچسب به سادگی نشان می دهد که روغن نارگیلی که دریافت می کنید فرآوری نشده است.

ارگانیک. آلی

روغن نارگیل ارگانیک نشان می دهد که نارگیل هایی که از آن روغن گرفته شده است مطابق با الزامات کشاورزی ارگانیک رشد کرده اند. این به استفاده از آفت کش ها و علف کش ها، کیفیت خاک و مواد افزودنی و سایر عوامل اشاره دارد.

اگر به دنبال روغن نارگیل هستید که به طور رسمی گواهی ارگانیک داشته باشد، به این معنی که مراحلی را برای دستیابی به تأیید رسمی ارگانیک از طریق برنامه ملی ارگانیک دولت ایالات متحده طی کرده است، به دنبال محصولاتی باشید که مهر سبز و سفید USDA Organic را دارند.

چگونه با روغن نارگیل بپزیم

روغن نارگیل ممکن است برای پخت و پز ترسناک به نظر برسد زیرا جامد است و مایع نیست. با این حال، استفاده از روغن نارگیل در دستور العمل ها آسان است.

روغن نارگیل وقتی گرم شود ذوب می شود. برای استفاده از آن برای تفت دادن، مقدار کمی به ماهیتابه خود اضافه کنید و اجازه دهید تا مایع شود. سپس، موادی را که می خواهید بپزید، اضافه کنید، همانطور که اگر از روغن گیاهی دیگری استفاده می کنید. فقط مراقب باشید که آن را روی نقطه دود آن گرم نکنید، که در صورت تصفیه یا تصفیه نشده متفاوت است.

در اکثر دستور العمل های پخت و پز، روغن نارگیل را می توان به عنوان یک جایگزین 1 به 1 برای کره استفاده کرد. علاوه بر این، می توانید روغن نارگیل را در تابه یا مایکروویو ذوب کنید و مانند کره ذوب شده آن را روی پاپ کورن پخته شده بریزید. برخی افراد مقدار کمی روغن نارگیل ذوب شده را به قهوه خود اضافه می کنند.

سقط جنین
بیشتر بخوانید

همچنین می توانید روغن نارگیل را با شکلات ذوب شده یا کره بادام زمینی قبل از انجماد در قالب های آب نبات ترکیب کنید. روغن نارگیل وقتی سرد می شود سفت می شود و برای بعد شما را با آب نبات شکلاتی جامد باقی می گذارد.

خلاصه

روغن نارگیل از گوشت نارگیل به دست می آید و کاربردهای آن از آشپزی تا مراقبت شخصی را شامل می شود. محتوای چربی اشباع بسیار بالایی دارد که بیشتر آن ها تری گلیسیرید با زنجیره متوسط ​​و اسید لوریک است و کالری بالایی دارد.

دو نوع اصلی روغن نارگیل تصفیه شده و تصفیه نشده است که درجات مختلفی از فرآوری را پشت سر گذاشته اند و کاربردهای متفاوتی در پخت و پز دارند. در حالی که مردم از روغن نارگیل برای بسیاری از اهداف سلامتی استفاده می‌کنند، این روغن برای استفاده به عنوان دهانشویه ضد میکروبی، نرم‌کننده برای بهبود پوست خشک و به عنوان عاملی برای تقویت مو مناسب است.

سخن نهایی

در حالی که برخی شواهد نشان می‌دهند که روغن نارگیل ممکن است برای مواردی مانند پوست، مو و سلامت دهان فوایدی داشته باشد، اما قرار نیست جایگزین سایر روش‌های بهداشتی روزانه مانند مسواک زدن شود. شواهد دال بر روغن نارگیل به عنوان یک غذای سالم وجود ندارد.

با توجه به تحقیقات انجام شده در مورد مصرف چربی های اشباع شده و سلامت قلب، بهتر است از آن در رژیم غذایی خود کم استفاده کنید. در عوض، سعی کنید از آن برای بهبود خشکی پوست، لب‌ها و پوست سر، تقویت موهای خود و تکمیل روال سلامت دهان خود استفاده کنید.

سوالات متداول

چه مقدار روغن نارگیل برای خوردن در روز بی خطر است؟

روغن نارگیل تقریباً به طور کامل چربی اشباع شده است. توصیه می شود کل چربی های اشباع مصرفی خود را کمتر از 10 درصد کالری روزانه خود نگه دارید.

بر اساس یک رژیم غذایی 2200 کالری، این معادل 220 کالری از روغن نارگیل است که کمتر از 2 قاشق غذاخوری از آن را دریافت می کنید. همچنین به این معنی است که شما باید سایر منابع چربی اشباع شده مانند محصولات حیوانی را در رژیم غذایی خود محدود کنید.

چه مدت باید روغن نارگیل را روی پوست سر خود بگذارید؟

در حالی که هیچ استانداردی برای درمان پوست سر با روغن نارگیل وجود ندارد، اکثر مردم آن را هر بار 10 تا 30 دقیقه روی پوست سر می گذارند.

آیا چربی نارگیل عوارض جانبی دارد؟

آره. روغن نارگیل تقریباً به طور کامل از چربی اشباع شده تشکیل شده است. در حالی که در مورد مزایا و معایب آن بحث و جدل وجود دارد، مصرف آن نباید از 10 درصد کل کالری روزانه شما تجاوز کند.

این به این دلیل است که مصرف زیاد چربی های اشباع شده با اثرات نامطلوب بر سلامت قلب مرتبط است. تا زمانی که در مورد این ارتباط شفافیت بیشتری وجود نداشته باشد، بهترین کار این است که مصرف کلی چربی اشباع خود را در این محدودیت ها نگه دارید.

[ad_2]
منبع مقاله

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *