بین ۵۰ تا ۷۰ درصد بیمارانی که دچار سکته مغزی می شوند دچار اختلال بلع می شوند.
این افراد یا از طریق لوله بینی(Ng tube) و یا از طریق لوله معده(PEG) تغذیه می شوند.
در صورتی که زمان زیادی از سکته مغزی نگذشته باشد، می توان طی مدت زمان اندکی، اختلال بلع این بیماران را درمان کرد؛ به گونه ای که این افراد بدون خطر عفونت ریه بتوانند کلیه مواد غذایی را از راه دهان میل کنند.
در صورتی که زمان زیادی از اختلال بلع بیماران سکته مغزی گذشته باشد(بیش از شش ماه)، درمان سخت تر می شود اما باز هم این افراد قادر خواهند بود با رژیم غذایی خاصی، تغذیه از راه دهان را شروع کنند.
در صورتی که بیمار شما دچار اختلال بلع شده است، هرچه سریعتر جهت دریافت مشاوره تماس بگیرید.
لازم بذکر است که مشاوره تلفنی هزینه ای نداشته و به تمام سوالات شما از طرف آقای دکتر خسروی پاسخ داده می شود.
شماره تماس جهت مشاوره و دریافت نوبت: ۰۲۱۸۸۰۷۳۱۳۶
مطالب مرتبط
- سکته مغزی و اختلال بلع سکته مغزی حالتی است که در آن، خونرسانی به قسمتی از مغز در اثر ایجاد لخته خون یا خونریزی مغزی قطع می گردد. در این حالت ممکن است فرد…
- مشکل بلع در سکته مغزی (دیسفاژی) مشکل بلع یا اختلال بلع در سکته مغزی یکی از مشکلات و آسیب های شایع و عوارض این مشکل است. آسپیراسیون یک مشکل شایع برای افراد مبتلا به دیسفاژی…
- توانبخشی بلع با تمرین بیماران سکته مغزی توانبخشی با انجام تمرینات بلع برای بیماران سکته مغزی می تواند به غلبه بر اختلال بلع، عارضه ای که پس از سکته مغزی، بلع را دشوار می کند، کمک…
- تمرین بلع برای درمان دیسفاژی بعد از سکته مغزی سکته مغزی یکی از مشکلاتی است که در صورت بروز، باعث مشکلاتی از جمله دیسفاژی (اختلال بلع) می شود که می بایست زیر نظر متخصص با درمان های متنوع…
مطالب مرتبط
آخرین مقالات
علت التهاب مغزی + تشخیص و درمان
التهاب مغزی چیست التهاب مغز یا آنسفالیت عموماً به دلیل عفونت ویروسی ایجاد می شود. این بیماری که معمولاً به عنوان «تب مغزی» نیز…