روشهای آسان برای محافظت از چشمها
کلینیک چشم پزشکی صدرا ، چشمها ارزشمندترین و حساسترین عضو بدن هستند که نیاز به توجه بیشتری دارند.
امروزه با افزایش استفاده از گوشی های هوشمند و تغذیه ضعیف ، بسیاری از افراد از بینایی ضعیف رنج میبرند. اگرچه تغذیه سالم و متعادل میتواند به حفظ سلامت چشم کمک کند، اما شیوههای دیگری هم برای محافظت از چشم ضروری است که در ادامه به آنها اشاره میشود.
خواندن مقالات بیشتر کلینیک چشم پزشکی صدرا کلیک کنید .
استفاده از عینک آفتابی
تعداد بیشماری از مردم به خوبی از مضرات اشعههای فرابنفش خورشید (UV) آگاه هستند اما شمار اندکی از آنها میداند که حتی در روزهای ابری و بارانی هم باید چشمهای خود را در برابر این تابشهای خطرناک محافظت کنند.جالب است بدانید که تقریبا ۴۰ درصد از جذب شدن UV زمانی رخ میدهد که فرد زیر نور مستقیم خورشید قرار ندارد. بنابراین، بدون محافظ مناسب برای چشمهای خود، تابشهای فرابنفش همیشه در کمین آسیب رساندن به چشمان شما هستند و سلامت بیناییتان را تهدید میکنند.باید همیشه در فضای باز، بخصوص در تابستان برای حفاظت از چشمها در مقابل اشعه یووی از عینک آفتابی استفاده شود.
حفظ آب بدن
نوشیدن مقادیر زیاد آب به حفظ آب بدن کمک میکند. همچنین به دلیل میزان بالا رطوبت، از خشکی چشمها هم پیشگیری میشود.
افزایش مصرف اُمگا۳
مصرف روغن ماهی اُمگا۳ را در رژیم غذاییتان افزایش دهید چراکه میتواند به تحریک تولید اشک کمک کرده و چشمها را روان نماید، بدین ترتیب ریسک خشکی چشمها کاهش مییابد.
استفاده از قطره های چشمی
درصورتیکه مکررا دچار خشکی چشم میشوید، از قطرههای چشمی استفاده کنید. اما حتما قبل از آن با چشم پزشک متخصص مشورت کنید.
خوردن غذاهای سالم
سبزیجات برگدار سبز، ماهی سالمون، تُن، تخم مرغ و مغزیجات آجیلی را در رژیم غذاییتان بگنجانید چراکه این مواد خوراکی سرشار از مواد مغذی نظیر اسیدهای چرب اُمگا۳، لوتین، زینک و ویتامینهای A، C و E هستند که قوه بیناییتان را بهتر کرده و مشکلات چشمی مرتبط با افزایش سن نظیر دژنراسیون ماکولا وآب مروارید را کاهش میدهند.
چکاپ منظم
لازم است به منظور تشخیص زودهنگام مشکلات چشمی، در صورت مشاهده هرگونه مشکل به چشم پزشک مراجعه شود.
برای دریافت نوبت اینترنتی کلینیک چشم پزشکی صدرا کلیک کنید .
انتشار:
منبع: چشم پزشکی صدرا
مطالب مرتبط
آخرین مقالات
علت التهاب مغزی + تشخیص و درمان
التهاب مغزی چیست التهاب مغز یا آنسفالیت عموماً به دلیل عفونت ویروسی ایجاد می شود. این بیماری که معمولاً به عنوان «تب مغزی» نیز…