دستگاه لیزیک تکنولاس آلمان
پیشرفته ترین دستگاه لیزر دنیا در کلینیک چشم پزشکی صدرا
برای اولین بار در اصفهان ، کلینیک چشم پزشکی صدرا با پیشرفته ترین دستگاه لیزر دنیا ( لیزیک تکنوپلاس آلمان ) در رفع عیوب انکساری چشم آماده ی خدمت رسانی به هموطنان عزیز میباشد.
کلمه لیزیک به معنی لیزر در ضخامت قرنیه می باشد (Laser Assisted in Situ Keratomileusis LASIK) در لیزیک دوره بهبودی کوتاه است و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می شود.بهبودی بینایی در لیزیک چشمگیر و سریع است؛ بطوریکه اکثر افراد روز بعد از عمل، بدون نیاز به عینک یا لنز تماسی قادر به رانندگی هستند. بهر حال؛ تا رسیدن به بینائی نهایی و کامل ، حدود دو تا سه هفته و در بعضی موارد چند ماه زمان لازم است.عمل جراحی لیزیک بر روی چشمها انجام میشود تا دید آنها را بهبود بخشد و اغلب نیاز به استفاده از عینک یا لنز تماسی را برطرف میکند.عمل لیزیک یک شکل از جراحی لیزر است که قادر است طیف وسیعی از نزدیک بینی و آستیگماتیسم و دوربینی را اصلاح کند. در این فرم، عمل بهبود دید سریع بوده و ناراحتیهای پس از عمل کمتر است.در عمل لیزیک دو عمل با هم ترکیب میشوند تا عیب انکساری اصلاح شود.
عمل لیزیک چطور انجام می شود؟
این عمل جراحی بسیار ساده و سرپایی بوده و با استفاده از قطره بیحسی و بدون درد و هیچگونه تزریقی انجام میشود.در هر چشم طول مدت جراحی حدود 5 دقیقه و طول مدت لیزر هم 5 تا 20 ثانیه است.فردی که می خواهد لیزیک کند، نباید بیماری های چشمی مثل آب سیاه، خشکی چشم،بیماری های شبکیه، تبخال چشم، آب مروارید، کدورت و قوز قرنیه داشته باشد.در عمل لیزیک، ابتدا یک لایه با ضخامت حدود 160 میکرون از سطح قرنیه چشم برداشته میشود و سپس توسط لیزر که با کامپیوتر کنترل میشود، تراش قرنیه متناسب با شماره عینک صورت میگیرد. پس از عمل لیزیک، تا چند ساعت احساس سوزش و جسم خارجی و اشک ریزش وجود دارد، اما معمولا نیازی به داروی ضد درد نیست و اغلب روز بعد از عمل میتوان به کار روزانه بازگشت. افرادی که ازلنز تماسی نرم استفاده میکنند، حداقل یک هفته قبل از انجام معاینات و عمل از لنز خود استفاده نکنند و برای کسانی هم که از لنز تماسی سخت استفاده میکنند، این زمان به مدت سه هفته قبل از معاینه یا عمل لیزیک افزایش پیدا میکند.
برای دریافت نوبت اینترنتی در سایت کلینیک چشم پزشکی صدرا کلیک نمایید .
انتشار:
منبع: چشم پزشکی صدرا
مطالب مرتبط
آخرین مقالات
علت التهاب مغزی + تشخیص و درمان
التهاب مغزی چیست التهاب مغز یا آنسفالیت عموماً به دلیل عفونت ویروسی ایجاد می شود. این بیماری که معمولاً به عنوان «تب مغزی» نیز…