در دنیای پرمشغله امروز دلایل زیادی برای کمردرد وجود دارد. یکی از این دلایل نشستنهای طولانی مدت پشت میز است. زمانی که کل روز را پشت میز مینشینید و کارهای خود را پشت رایانه انجام میدهید امکان آسیب به کمر وجود خواهد داشت. دلیل کمردرد شما هر چیزی که باشد باید به دنبال رفع آن باشید.
یکی از مواردی که در این زمینه به شما کمک میکند تقویت کمر و بهبود شرایط آن است. در این مقاله قصد داریم سه نوع تمرین ورزشی را معرفی کنیم که انجام آن میتواند به تقویت کمر کمک فراوانی بکند. این تمرینات را به برنامه ورزشی خود اضافه کنید تا بتوانید از مزایای آن بهره مند شوید.
تمرین گربه/گاو:
ابتدا چهار دست و پا بر روی یک زمین نرم قرار بگیرید. شما میتوانید برای انجام این تمرین از فرش یا قالیچه کوچک استفاده کنید. حالا کار خود را آغاز کنید. پشت خود را به سمت سقف ببرید. سر خود را همانند شکل به سمت پایین نگه دارید و آرام باشید. در اثر این تمرین کشش ملایمی را در کمر خود احساس خواهید کرد. در مرحله بعدی، ناف خود را به سمت کف زمین ببرید و سرتان را به سمت بالا حرکت دهید. این تمرین را ۱۲ چرخه کامل انجام دهید.
همچنین بخوانید: تمرینات یوگا برای تقویت عضلات کمر
خم شدن به سمت جلو:
بر روی دو پای خود بایستید. نفس عمیقی بکشید و دستان خود را جلوی ران قرار دهید و بازدم کنید. حالا به آرامی خم شوید، دستان خود را به قسمت پایین پا بیاورید. در این حالت کشش ملایمی را در همسترینگ خود احساس خواهید کرد. خم شدن را در این ناحیه یا در ناحیه بالای زانو متوقف کنید. در همین حالت بمانید و سر خود را در راستای ستون فقرات نگه دارید. سی ثانیه در همین وضعیت بمانید.
البته انجام این حرکت مستلزم سالم بودن ستون فقرات شماست، درصورتی که فتق دیسک کمر دارید بهتر است با احتیاط بیشتری این حرکت را انجام دهید و یا از پزشک معالج خود در خصوص آن سوال بپرسید.
حرکت پرنده سگ:
این حرکت اکثر عضلات پشت بدن را تحت تاثیر خود قرار میدهد. در ابتدا به حالت چهار دست و پا قرار بگیرید. بازوری راست خود را به سمت جلو و پای چپ را به سمت پشت ببرید تا بدن شما خط مستقیمی را تشکیل دهد. چند لحظه بدن خود را در این حالت نگه دارید و دوباره به موقعیت آغازین خود برگردید. این تمرین را با بازوی چپ و پای راست تکرار کنید.
زمانی که این حرکت را انجام میدهید کشش ملایمی را در کمرتان احساس خواهید کرد. مراقب باشید بازو یا پای خود را بالاتر از نیم تنه نبرید. ۱۲ بار این حرکت را انجام دهید.
مطالب مرتبط
آخرین مقالات
علت التهاب مغزی + تشخیص و درمان
التهاب مغزی چیست التهاب مغز یا آنسفالیت عموماً به دلیل عفونت ویروسی ایجاد می شود. این بیماری که معمولاً به عنوان «تب مغزی» نیز…