چوب صندل در سراسر جهان کاربرد دارد و یکی از با ارزش ترین درختان در دنیا به حساب می آید. روغن چوب صندل در طب سنتی کاربرد فراوانی دارد و به عنوان دارو در چین و شرق هند محسوب می شود که در درمان اختلال های روانی، سرماخوردگی معمولی، عفونت مجاری ادراری، بیماری های کبدی و کیسه صفرا مفید و آرامش بخش ماهیچه ها یکی از شناخته شده ترین کاربردهای چوب صندل در رایحه درمانی است. رایحه درمانی به کار بردن اسانس ها و عطرها در درمان مشکلات روانی و جسمی است. همچنین چوب صندل در افزایش هوشیاری می تواند موثر باشد. علاوه بر این برای کاهش اضطراب نیز می توان از چوب صندل استفاده کرد. بررسی ها حاکی از آن است که روغن چوب صندل کاربرد موضعی هم دارد. پزشکان آلمانی معتقدند این خاصیت اغلب به دلیل گیرنده های بویایی در پوست است. ما اغلب تصور می کنیم این گیرنده ها فقط داخل بینی است در حالی که پوست نیز دارای گیرنده های بویایی است و به همین دلیل روغن چوب صندل در درمان زخم و ترمیم پوست کاربرد دارد. از دیگر فواید چوب صندل تاثیر آن در پیشگیری از سرطان پوست است.
خواص چوب صندل سفید:
طبیعت صندل سفید: سرد و خشک است.
ترکیب شیمیایى صندل سفید: 96- 89 درصد ماده سانتالول- سانتالون- سانتن- اسانس روغنى فرّار.
1- صندل سفید را به صورت غبار نرم بسایید و مصرف کنید. گرم کننده داخلى است، درد را کاهش می دهد، تهوع و استفراغ و سکسکه را قطع مى کند، درد کمر را تسکین مى دهد، بادشکن است، براى وبا نافع است، فرحآور است، مقوى معده و قابض مى باشد، براى تحلیل ورمهاى گرم مفید است، خفقان گرم و تبهاى تند صفراوى و ضعف قوه حافظه و ذهن و معده و کبد گرممزاجان را برطرف مى سازد.
2- پودر صندل سفید با آب عنب الثعلب و یا با آب حى العالم یا با آب برگ خرفه براى رفع نقرس گرم مصرف مى شود.
3- آب جوشانده صندل سفید را بنوشید. مدرّ و ضدّ تب است، اسهال ساده و اسهال خونى را متوقف مى سازد.
4- پانزده تا چهل قطره از اسانس صندل سفید را با 3 گرم الکل حل کنید و سه قسمت نمایید و هر سه قسمت را سه بار در روز بخورید. سوزاک را درمان مى کند.
5- پودر صندل سفید را با گلاب و کافور مخلوط کنید و بمالید. سر درد گرم را تسکین مى دهد.
اغلب مردم پزشک المانی خواص خواص چوب صندل روغن چوب صندل فواید فواید چوب صندل فواید صندل گیرنده
مطالب مرتبط
آخرین مقالات
علت التهاب مغزی + تشخیص و درمان
التهاب مغزی چیست التهاب مغز یا آنسفالیت عموماً به دلیل عفونت ویروسی ایجاد می شود. این بیماری که معمولاً به عنوان «تب مغزی» نیز…