Subscribe Now
Trending News

مقالات

طب سنتی و گیاهان دارویی

فواید مصرف میوه پیکویی بر روی سلامتی 

فواید مصرف میوه پیکویی بر روی سلامتی

پیکویی نوعی میوه بسیار کمیاب است که از درختانی به اسم Caryocar brasiliense به عمل می‌آید. این درخت که عضو خانواده دو لپه‌ای‌ها است، بیشتر در کشورهایی مانند برزیل و بخش‌های از پاراگوئه یافت می‌شود. درختان این میوه تا 10 متر ارتفاع پیدا می‌کنند و تحقیقات نشان می‌دهد که آنها در ماه‌های سرد زمستان گل می‌دهند. شاید پیکویی در بسیاری از قسمت‌های دنیا گمنام باشد اما باید بدانید که این میوه دارای خواص و فواید درمانی بی‌شماری است و به همین دلیل از آن در ساخت بسیاری از داروها استفاده می‌شود. در سال‌های اخیر آزمایش‌ها و تحقیقات بسیاری بر روی این میوه انجام شده است که ما در این مقاله شما را با نتایج مهم‌ترین آنها آشنا می‌کنیم.

پیکویی

خواص پیکویی

بررسی‌هایی که در برزیل صورت گرفته نشان می‌دهد که استفاده از این میوه برای درمان بیماری‌ها سابقه‌ای طولانی دارد. کتیبه‌های به دست آمده از بومی‌های این منطقه، به خصوص اینکاها، حاکی از این است که پیکویی یکی از میوه‌های مقدس به شمار می‌رفته است. در سال‌های اخیر ثابت شده که این میوه منبع خوبی از فیبر، ویتامین A، کاروتنوئیدها و اسیدهای چرب غیر اشباع مفید مانند اسیدهای لینولئیک و اولئیک اسید محسوب می‌شود. علاوه بر این، در سال 2015، دانشمندی آمریکایی ثابت کرد که در این میوه اسیدهای palmitic و stearic نیز وجود دارد. این دو اسید با طیف گسترده‌ای مزایای سلامتی ارتباط دارند.

تقویت سلامت قلب

همان طور که در بالا نیز اشاره شد، آزمایش‌های زیادی بر روی این میوه انجام شده که نشان می‌دهند پیکویی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع می‌باشد. این ترکیبات شیمیایی، مانند ترکیبات موجود در زیتون، قادر هستند تا سطح کلسترول بد بدن یعنی LDL را کاهش بدهند. از جمله این اسیدها می‌توان به اسیدهای لینولئیک و اولئیک اسید اشاره کرد که می‌توانند اثرات اکسیداسیون در بدن را بهبود ببخشند. این به این معنی است که کلسترول کمتر در دیواره‌های عروق و عروق خونی ایجاد می‌شود، بنابراین سیستم‌های قلبی و عروقی ما از آترواسکلروز، حملات قلبی، سکته مغزی و سایر مشکلات قلبی در امان می‌مانند.

ادامه مطلب -> کلیک کنید
معرفی چند روش برای درمان خشکی لب در طب سنتی

کاهش فشار خون بالا

از دیگر خواص مهمی که به مصرف این میوه خوشمزه نسبت می‌دهند، می‌توان به کاهش فشار خون بالا اشاره کرد. مخلوطی از ویتامین‌ها و مواد معدنی، از جمله پتاسیم، و همچنین اثرات ضد التهابی اسیدهای طبیعی موجود در میوه، می‌تواند به کاهش استرس بر عروق خونی کمک کرده و آنها را آرام کند، در نتیجه افزایش جریان خون و کاهش فشار بر قلب رخ می‌دهد. تحقیقاتی که دانشمندان ژاپنی انجام داده‌اند ثابت می‌کند که التهاب می‌تواند رگ‌های خونی را تنگ‌تر کند. این موضوع می‌تواند در نهایت به گرفتگی کلسترول منجر شود.

برشماری ویژگی‌های درمانی توت هندی
بیشتر بخوانید

کاهش درد مفاصل و عضلات

پیکویی

در سال 2008 مطالعه‌ای کلید خورد که به صورت اختصاصی به تأثیرات این میوه بر روی ورزشکاران پرداخته بود. بعد از یک دوره دو ماهه مشخص شد که میزان التهاب کلی مفاصل و عضلات که بعد از تمرینات به سراغ ورزشکاران می‌رفت، کاهش یافته است. دانشمندان بر این باور هستند که این موضوع به دلیل طیف گسترده‌ای از ترکیبات ضد التهابی موجود در پیکویی می‌باشد. این امر در نهایت منجر به خبر خوبی برای افراد مبتلا به آرتریت و سایر شرایط التهابی می‌شود. آرتریت یکی از بیماری‌های رایج است و به همین دلیل بهتر است جدی گرفته شود.

ادامه مطلب -> کلیک کنید
چرا باید از چای موز استفاده کنیم؟

بهبود بینایی

امروزه دیگر تقریباً هر کسی می‌داند که یکی از مهم‌ترین مواد برای بهبود سلامت چشم و تقویت بینایی، ویتامین A محسوب می‌شود. همان طور که در بالا نیز اشاره شد، این میوه سرشار از ویتامین A می‌باشد و به همین دلیل است که مصرفش می‌تواند بینایی شما را تقویت کند. این ویتامین‌ها می‌توانند به صورت مؤثری پیری سلول‌های چشم را به تأخیر بیندازند. همچنین جالب است بدانید که پیکویی دارای آنتی اکسیدانی به اسم بتا کاروتن است که می‌تواند از مشکلاتی مانند دژنراسیون ماکولا و آب مروارید جلوگیری کنید.

مراقبت از پوست و مو

جالب است بدانید که در بخش‌هایی از برزیل از روغن این میوه نوعی شامپوی محلی تهیه می‌شود. این شامپوها به حدی تأثیرگذار هستند که این روزها شما می‌توانید آنها را در بازارهای جهانی مشاهده کنید. محتوای بالای آنتی اکسیدان های موجود در این میوه یکی از بهترین دلایلی است که می‌تواند پوست و موی شما را از شر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد در امان نگه دارد. علاوه بر این، اسیدهای چرب موجود در پیکویی قادر هستند تا به نرم شدن پوست و موی شما کمک کنند.

۸ توصیه برای روزه داری افراد سوداوی با مزاج سرد و خشک
بیشتر بخوانید

منبع: https://asanteb.com

0/5 ( 0 نظر )
برچسب ها

خواص میوه ها سلامت پوست سلامت قلب

منبع مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *