آویشن بیشتر در خوراک هایی که پاستا دارند مصرف می شود، این گیاه عطر دار پر از مواد مغذی است که برای پوست، مو بسیار مفید است. آویشن به عنوان گیاهی ضدعفونی کننده شناخته شده است. محلول شستشوی دهان که حاوی آویشن باشد در درمان عفونت لثه موثر است و به همین دلیل برای تهیه برخی از دهانشویه ها، خمیر دندان ها نیز به کار می رود. آویشن در درمان بیماری مجاری تنفس فوقانی از قبیل برونشیت و آسم تاثیرات مفیدی دارد و برای معالجه سرفه و گلودرد استفاده می شود. خواص های آویشن را با هم مورد بحث قرار خواهیم داد.
1. خواص های آویشن: تقویت بینایی
سرشار از ویتامین A است و این ویتامین محلول در چربی بوده و یک آنتی اکسیدان ضروری برای سلامتی غشا مخاطی و پوست می باشد، آویشن سلامتی چشم ها رو بهبود میدهد.
2. خواص های آویشن: درمان سرماخوردگی
آویشن حاوی خواص ضد عفونی کنندگی و آنتی بیوتیکی است و یک درمان عالی برای زمانی میباشد که سرماخورده هستید، گلو درد دارید و سرفه می کنید. طبق تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده، این گیاه به این دلیل شناخته شده است که برونشیت و سرفه رو درمان میکند. برای کسانی که سرما خورده اند توصیه میشود یک فنجان چای آویشن بنوشند.
3. خواص های آویشن: درمان آکنه
به خاطر خواص آنتی باکتریایی که دارد اغلب در کرم های مخصوص آکنه و شستشوی صورت به کار برده میشود.
4. خواص های آویشن: پیشگیری از ریزش مو
وقتی با گیاهان دیگر ترکیبش کرده و به عنوان یه روغن ضروری استفاده اش کنید، میتواند ریشه موها را تقویت کرده و رشدشون را بیشتر کند.
5. خواص های آویشن: کمنترل سطح فشار خون
این گیاه حاوی عصاره ای است که میتواند فشار خون رو کاهش بدهد.
6. خواص های آویشن: بهبود سلامتی استخوان
چون آویشن یک منبع خوب از ویتامین K، آهن، کلسیم و منگنزه، میتواند سلامت استخوان ها رو بهبود بدهد. این مواد مغذی به رشد استخوان کمک کرده و خطر بیماری های وابسته به استخوان رو کاهش میدهد.
تصاویر زمستان خواص خواص آویشن فواید فواید آویشن کلسیم کمک هضم
مطالب مرتبط
آخرین مقالات
علت التهاب مغزی + تشخیص و درمان
التهاب مغزی چیست التهاب مغز یا آنسفالیت عموماً به دلیل عفونت ویروسی ایجاد می شود. این بیماری که معمولاً به عنوان «تب مغزی» نیز…