Subscribe Now
Trending News

مقالات

چشم و بینایی

تشخیص و درمان سوزش چشم 

تشخیص و درمان سوزش چشم

تشخیص و درمان سوزش چشم

شناسایی دلیل اصلی سوزش چشم بسیار مهم است. افرادی که دچار سوزش چشم می‌شوند، باید در اسرع وقت به چشم پزشک مراجعه کنند. چشم پزشک برای تشخیص علت سوزش چشم تاریخچه‌ی پزشکی بیمار را بررسی می‌کند و درمورد علائم و نشانه‌های او می‌پرسد. او درمورد مسائلی مانند زمان شروع نشانه‌های این مشکل، چیزهایی که سوزش چشم فرد را بدتر یا بهتر می‌کند و ابتلای فرد به بیماری‌ها و مشکلات دیگری که بر چشم اثر می‌گذارد، سؤالاتی را مطرح می‌کند.

برای خواندن مقالات بیشتردر سایت کلینیک چشم پزشکی صدرا کلیک کنید

پزشک داروهای مورداستفاده‌ی فرد را نیز بررسی می‌کند. بعضی داروها مانند داروهای ضداحتقان (decongestants) می‌توانند موجب سوزش چشم شوند. چشم پزشک علاوه‌بر دریافت سابقه‌ی پزشکی به معاینه‌ی چشم‌ها نیز می‌پردازد. او چشم‌ها را ازنظر وجود علائم غیرطبیعی، خشکی و آسیب‌دیدگی بررسی می‌کند. ممکن است که پزشک از ابزارها و تجهیزات پزشکی تخصصی برای مشاهده‌ی واضح‌تر و دقیق‌تر چشم استفاده کند. پزشکان متخصص چشم گاهی از قطره‌های چشمی برای مشاهده‌ی جریان اشک و میزان رطوبت چشم‌ها استفاده می‌کنند.

استفاده از قطره های چشمی برای درمان سوزش چشم

معمولا درمان سوزش چشم به عامل اصلی ایجاد آن بستگی دارد. برای مثال اگر سوزش چشم به‌دلیل عفونتی باکتریایی باشد، پزشک برای درمان عفونت چشم، آنتی بیوتیک تجویز می‌کند. معمولا درمان‌ها با هدف کاهش و درمان خشکی چشم انجام می‌شوند.

مقاله درمان خشکی چشم در سایت کلینیک چشم پزشکی صدرا

سایر اقداماتی که پزشکان برای درمان سوزش چشم توصیه می‌کنند عبارت است از:

تمیز کردن حاشیه‌های پلک در نزدیکی لبه‌ی مژه‌ها، با استفاده از تمیزکننده‌های ملایم و آب ولرم. فرد می‌تواند پس از تمیز کردن پلک به‌آرامی چشم خود را خشک کند.
استفاده از قطره‌های چشمی روان‌کننده برای کاهش قرمزی و بهبود حس سوزش و ناراحتی در چشم‌ها. پزشک می‌تواند برای چشم‌های بسیار خشک، قطره‌های چشمی روان‌کننده یا اشک مصنوعی تجویز کند.
قرار دادن کمپرس آب گرم روی چشم‌ها. می‌توان حوله‌ای تمیز و نرم را در آب گرم خیس کرد و سپس آن را روی چشم‌ها قرار داد.

رتینوپاتی چیست
بیشتر بخوانید

آیا میدانید با یک کلیک میتوانید در سایت کلینیک چشم پزشکی صدرا نوبت اینترنتی دریافت کنید

استفاده از قرص‌ها یا قطره‌های چشمی آنتی‌هیستامین برای کاهش اثر واکنش‌های آلرژیک در چشم‌ها.
مصرف مکمل های غذایی مانند روغن ماهی و تخم کتان. مصرف این مکمل‌ها می‌تواند به کاهش اثرات خشکی چشم کمک کند. این مکمل‌ها به‌ویژه برای افرادی که به روزاسه‌ی چشمی مبتلا هستند مفید است.
نوشیدن آب فراوان درطول روز به مرطوب نگاه داشتن چشم‌ها و کاهش خشکی آنها کمک می‌کند.
استراحت در فواصل منظم در زمان استفاده از رایانه به کاهش خشکی و سوزش چشم کمک می‌کند.
استفاده از عینک آفتابی برای محافظت از چشم‌ها دربرابر اشعه‌ی فرابنفش و سوزش و ناراحتی چشم‌ها.
ممکن است چشم پزشک در موارد نادری از خشکی بسیار زیادِ چشم انجام عمل جراحی را توصیه کند. برای نمونه پزشک می‌تواند با عمل جراحی، شاخه‌هایی را در مجاری اشک قرار دهد تا از تخلیه‌ی اشک چشم‌ها جلوگیری کند.

انتشار:

منبع: چشم پزشکی صدرا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *