Subscribe Now
Trending News

مقالات

انتخاب سردبیر

تأثیر سلامت روانی در سلامت قلب در دوران کرونا 

تأثیر سلامت روانی در سلامت قلب در دوران کرونا

ویروس کرونا یا همان COVID-19 نحوه زندگی ما را بسیار تغییر داده است. وقتی نمی توانیم به طور منظم دوستان و خانواده خود را ملاقات کنیم، ممکن است احساس ناراحتی و افسردگی کنیم. استرس ناشی از این بیماری نیز، برای افرادی که دارای بیماری های قلبی و عروقی هستند، نیز می تواند خطرناک تر باشد. این روز ها متخصصان قلب و عروق بیماران آلوده به ویروس کرونایی را می بینند که بدترین علائم آنها  مشکلات تنفسی نیست، بلکه قلبی است. ویروس کرونا  می تواند روی سلامت قلب افراد نیز تأثیر بگذارد.

احساس ناراحتی و نا امیدی در دوران شیوع کرونا نشانه ضعف شما نیست.

افرادی که سابقه بیماری های قلبی عروقی دارند، بیشتر در معرض خطر عوارض قلبی کرونا هستند.

سلامت روان شما نشانه سلامتی فیزیولوژیکی و احساسی شماست. خوب و عالی بودن از نظر ذهنی به این معنی نیست که احساسات “منفی” مانند غم یا خشم را تجربه می کنید، بلکه به معنای این است که بتوانید فراز و نشیب های زندگی تان را به روشی سالم پشت سر بگذارید.

کمک به کار کرد مناسب قلب شما در این دوران بهترین کاری است که می توانید برای خودتان انجام دهید. ما در ادامه چندین روش را که می توانید برای سلامت قلب تان در دوران شیوع کرونا به کار گیرید را مورد بررسی قرار داده ایم.

 

پرورش ذهن برای مراقبت از قلب در دوران کرونا

از بدن و ذهن خود مراقبت کنید:

در کنار خوردن میوه و سبزیجات تازه، کاهش مصرف سیگار، الکل و مواد مخدر می تواند به بهبود سلامت روانی شما کمک کند. انرژی خود را روی ورزش منظم در خانه، داشتن رژیم غذایی سالم، نوشیدن مقدار زیادی آب، خواب کافی و ایجاد یک روتین جدید متمرکز کنید. این کار باعث می شود در خانه هم تحرک و فعالیت کافی را داشته باشید.

روابط معناداری ایجاد کنید:

داشتن یک احساس خوب در داشتن یک ذهن سالم است. وقتی منزوی می شوید، ممکن است داشتن این حس دشوار باشد. اما روش هایی برای تقویت روابط با اطرافیان وجود دارد.

با یکی از دوستان خود یا اعضای خانواده خود از طریق نرم افزار های ارتباطی، تماس ویدئویی برقرار کنید. اگر در خانه دور کاری می کنید می توانید با برنامه ZOOM با همکاران خود در ارتباط باشید.

از وضعیت سلامتی خود، دوستان و اعضای خانواده خود را با خبر کنید. از پزشک متخصص قلبتان بخواهید که وضعیت سلامت قلب و داروهای مصرفیتان را حتی با مکالمه تلفنی تحت نظر بگیرد. در صورت بروز هر گونه علامت مشکوک، با پزشک خود مشورت کنید.

هدف خود را پیدا کنید:

داشتن هدف، احساس اعتماد به نفس شما ا تقویت می کند و در شما احساس انگیزه ایجاد می کند. این اهداف لازم نیست که به کار و شغل شما مرتبط باشد! نقاط قوت و استعداد خود را در نظر بگیرید؛ کارهایی که از کودکی از انجام آنها لذت می بردید، انجام دهید. فکر کنید چگونه می توانید آنها را به یک سرگرمی یا کمک به دیگران تبدیل کنید.

برای سلامت قلب و بدن خود تمرینات ذهنی انجام دهید:

فعالیت ها و سرگرمی هایی انجام دهید که که ذهن شما را خسته کند. به یاد داشته باشید که باید از لحظات هوشیاری نیز قدردانی کنید. تکنیک های مراقبه می تواند به شما کمک کند. یاد بگیرید که ذهن خود را آرام کرده و در لحظه حضور داشته باشید. به موسقی مورد علاقه خود گوش دهید. مطالعات نشان می دهد، شنیدن موسقی بر روی عملکرد قلب تأثیر می گذارد. این تمرین ها موجب می شود تا استرس کمتری را تجربه کنید.

در دوران کرونا برای خودتان وقت بگذارید:

بعضی اوقات فقط باید کمی استراحت کنید و به خودتان اجازه دهید تا ذهن و بدنتان استراحت کنند و آرام شوند.از اینکه گاه به گاه کارتان را تعطیل کنید و برای کمک به آرامش و بازنشانی آن، زمانی را برای خود اختصاص دهید، نترسید.

لیست کارها را کنار بگذارید، تلفن همراه و یا حتی خانه تان را مدتی خاموش کنید. و کاری کنید که احساس خوبی به شما دست دهد.

شما در دوران کرونا  تنها نیستید

همه متفاوت هستند – اینکه چگونه در برابر شرایط واکنش نشان می دهیم و چقدر تحت تأثیر چیزهایی هستیم که از دست ما خارج هستند، برای همه یکسان نیست. ما باید سعی کنیم استرس های موجود در زندگی شغلی و شخصی خود را رصد کنیم و تشخیص دهیم که حالمان چه زمانی خوب نیست و آن را مدیریت کنیم.

 

تورم پا و ارتباط آن با بیماری های قلبی
بیشتر بخوانید

منبع:https://herheart.org/5-ways-to-prioritise-yourself-in-lockdown/

منبع مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *